Årets håndværker 2019-2020-2022-2023

​Denne virksomhed er blandt finalisterne i 2019.

Finalist til årets håndværker 2019-2020-2022-2023

​Denne virksomhed er blandt finalisterne i 2019, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2018 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

​Denne virksomhed er blandt finalisterne i 2020, der har kvalificeret sig til ÅRETS HÅNDVÆRKER®. Finalisterne udvælges blandt de anmeldelser brugerne har indrapporteret i 2019 på anmeld-haandvaerker.dk. Udvælgelsen sker på baggrund af en statistisk formel, der er udviklet af professor Henrik Spliid fra DTU. Formlens metode muliggør en sammenligning af håndværkernes anmeldelser, uanset antal.

Er i 2022 også nomineret til årets håndværker. der kommer en ny statuette pokal siden senere 🙂

Igen igen er vi nomineret som finalist til årets håndværker 2023 🙂

​Vores områder vi dækker

Randers, Hobro, Århus, Aarhus, Viborg, Vorup, Kristrup, Hornbæk, Aalborg, Romalt, Assentoft, Rønde, Hornslet, Langå, Hadsten, Ryomgård, Hammel, Ebeltoft, Auning, Allingåbro, Ørsted, Grenaa og Spentrup, Hinnerup, Tjele, mv.

Få isolering i dag

5 gode grunde til efterisolering af jeres hus.​

Derfor skal du efterisolere dit hus med Papirisolering / Knauf granulat isolering:

  • Spar på varmen
  • ​Bedre indeklima
  • Brandhæmmende
  • Mindre CO2 udslip
  • Forøger husets værdi

Se billeder her

Se billeder af tidligere arbejde her