Iso Cell papirisolering og Knauf Glasuld isolering

Der er mange penge at spare ved at efterisolerer med Knauf Glasuld eller Iso Cell papirsolering.

Iso cell Papirisolering og Knauf glasuld isolering fra Bentzen Papirisolering ApS

Vi hjælper dig med at holde på varmen og spare mange penge:

Der er mange penge at spare ved at efterisolerer med Knauf Glasuld eller Iso Cell papirsolering. Efter 2-3 år kan din investering være tjent hjem ved en Hulmurisolering.

Hos Bentzen Papirisolering har vi 6 års erfaring med isolering og efterisolering.

Vi isolerer med Iso Cell Papirisolering og Knauf glasuld.

Derfor skal du efterisolere dit hus

Mange Bygninger står i dag for omkring 42% af energiforbruget. Udgifterne til opvarmning er i dag de højeste nogensinde – og tendensen er fortsat stigende. I den sammenhæng er det et stort problem, at vi faktisk spilder størstedelen af vores dyrt betalte energi som følge af alt dårligt isolerede huse.

I forbindelse med en energirenovering af boligen er det således afgørende som det første at minimere det faktiske energiforbrug mest muligt og nedsætte varmetabet og CO2 udledningen maksimalt. Ud fra en økonomisk betragtning skal dette helst ske gennem en investering med kortest mulig tilbage betalings. Man spare typisk​1000 kr pr. år for hver 10 m2 du efterisolerer. Slut med fugtproblemer ved ydervæggene! Slut med træk. ​Du får et meget bedre indeklima.

Vi isolerer med Iso Cell Papirisolering og Knauf Glasuld isolering

​Knauf glasuld og Iso Cell Papirisolering har en fantastisk isolerings evne og materialet har mange fordele i forbindelse med alle måder at isolere på, Hulmursisolering- Loftisolering-Etageisolering-Skunkisolering.

Knauf glasuld isolering eller Iso Cell Papirisolering, vil ved den rigtige afstand mellem huller ved indblæsning komme ud i alle hjørner og pakke sig tæt sammen, så der ikke opstår u-isolerede lommer omkring murbindere og lignende, med deraf følgende tab af isolerings-effekten.

Hulmurisolering

Knauf glasuld isolering suger ikke fugt og vand fra ydermuren, danner ikke grobund for svamp, angribes ikke af skadedyr, er ikke giftig, falder ikke sammen. Knauf glasuld isolering og Iso Cell Papirisolering bliver ved indblæsningen komprimeret således at det bliver stående i muren.

Med brug af Knauf glasuld eller Iso Cell papirisolering garanterer vi, at alt isolering arbejde bliver udført af uddannede isolatør og i overensstemmelse med de af Teknologisk Instituts givne regler for Hulmursisolering- Loftisolering-Etageisolering-Skunkisolering.

Vi udfører isolerings arbejde med stor stolthed og omhu for kunden, giver den bedste rådgivning.

Der ydes 15 års garanti for materialer og arbejds-kvalitet, og der udstedes skriftligt garantibevis hvis kunden vil have det.

HUSK, vi sørger for at energitilskud bliver søgt hjem, så du kan udnytte de fordelagtige tilskud ordninger.

​Vores Isolerings område

Randers, Hobro, Århus, Aarhus, Viborg, Vorup, Kristrup, Hornbæk, Aalborg, Romalt, Assentoft, Rønde, Hornslet, Langå, Hadsten, Ryomgård, Hammel, Ebeltoft, Auning, Allingåbro, Ørsted, Grenaa og Spentrup, Hinnerup, Tjele, mv.

Få isolering i dag

5 gode grunde til efterisolering af jeres hus.​

Derfor skal du efterisolere dit hus med Papirisolering / Knauf granulat isolering:

  • Spar på varmen
  • ​Bedre indeklima
  • Brandhæmmende
  • Mindre CO2 udslip
  • Forøger husets værdi

Se billeder her

Se billeder af tidligere arbejde her