Råd om isolering

Bentzen Papirisolering ApS står inde for veludført isolerings arbejde og får det afleveret til kunden så de er fuldt ud tilfredse.

Gode råd​

Gode råd til jer private er at vælge en rigtig isolatør med en bred viden og erfaring, end at vælge en der gør det på amatør basis, ved siden af det de normalt laver i deres virksomhed.

Bentzen Papirisolering ApS står inde for veludført isolerings arbejde og får det afleveret til kunden så de er fuldt ud tilfredse, vi har veluddannede isolatører med års erfaring.

Mange små useriøse isolatører lover alt for tit og ofte for meget

Og mere end de kan stå inde for, og så tager kunden kontakt til mig – de vil gerne rådes ordenligt i forhold til det de nu er blevet lovet, så ofte overtager jeg kunden da de ikke føler de kan stole på den anden.

Mange små isolatører siger at de blæser hulmur med en hul afstand fra 1,5 meter. og op til 2 meter at det er rigeligt afstand. Det er det ikke! – hvis man skal garantere et godt stykke arbejde. Det gør jeg!

Den rigtige måde at gøre det på, er at hul afstanden skal mindst være fra 60×60 cm, hvis der er isolering bats i muren eller 1 meter x 1 meter hvis den er tom gælder op til 80 mm tykkelse, for at isoleringen skal kunne pakkes ordenligt, afhængigt af den tidligere isolering og hvilket murværk der er tale om. Hvis det er tilfældet at hulafstanden er forkert, sker der bare det, at inden for en kort årrække falder isoleringen sammen, og den besparelse man har ved at vælge en lille og uerfaren isolatør, bliver at i skal efterisolere igen, men så er den besparelse jo også væk ved at man har valgt en der ikke gør sit arbejde ordenligt.

Vi er tit ude for at rockwool isolatører sige at de ikke kan isolere f.eks. hulmur, da der er isolering bats i muren

Det er kun dem der ikke kan gøre det, da de tager hele sten ud med en meget stor afstand, derfor er det meget vigtig at I som kunde ringer til Bentzen Papirisolering for den korrekte rådgivning, for vi kan sagtens isolere. Selvom der er isolering i hulmuren, vi skal kun have 5 cm foran bats for at vi kan blæse hulmuren op, da vi har et specielt hulmur håndtag der kan drejes 360 grader foran den isolering der er i hulmuren.

Altså brug Bentzen Papirisolering ApS din professionelle Papirisolatør og din Garanti for veludført arbejde og vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Vores isolerings områder

Randers, Hobro, Århus, Aarhus, Viborg, Vorup, Kristrup, Hornbæk, Aalborg, Romalt, Assentoft, Rønde, Hornslet, Langå, Hadsten, Ryomgård, Hammel, Ebeltoft, Auning, Allingåbro, Ørsted, Grenaa og Spentrup, Hinnerup, Tjele, mv.​

Få isolering i dag

5 gode grunde til efterisolering af jeres hus.​

Derfor skal du efterisolere dit hus med Papirisolering / Knauf granulat isolering:

  • Spar på varmen
  • ​Bedre indeklima
  • Brandhæmmende
  • Mindre CO2 udslip
  • Forøger husets værdi

Se billeder her

Se billeder af tidligere arbejde her