Derfor skal du vælge os

Siden vores opstart for 10 år siden har vi haft lynende travlt.

Mit navn er Mikkel Bentzen

Jeg er 45 år og ejer af Isolering Randers ( Bentzen Papirisolering )– en effektiv Randers-virksomhed, der er en af Jyllands meste erfarne autoriserede isolatører.

Siden vores opstart for 10 år siden har vi haft lynende travlt, først og fremmest med at efterisolere alt fra folkeskoler til private boliger. Det betyder, at vi har opbygget en stor viden om energirenovering og derfor anbefaler vi Iso Cell Papirisolering eller Knauf glasuld granulat som isoleringsmateriale, da det sikrer et grønt miljø, et sundt indeklima og effektivt holder kulden ude og varmen inde.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os

Vi har en bred vifte af kunder. Vi giver dig, hvad du har behov for, uanset om du skal have efterisoleret et loft på 1.700 kvadratmeter eller er en privat husejer med et loft på 100 m2. Husk at gøre brug af tilskud og håndværkerfradrag til en energirenovering af boligen.

Vi ved, hvad der dur

Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Og så leverer vi høj kvalitet i opgaveløsningen.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på efterisolering af din bolig, eller har du fx behov for en omfugning af huset – og skal det være alle pengene værd – er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at møde dig!

Mange Venlige Hilsener

Mikkel Bentzen, ejer af Isolering Randers ApS ( Bentzen Papirisolering ApS .

  • Certificerede isolatør
  • CBI Danmark + Partner

Vi er certificeret CBI Danmark +Partner og dermed med i et landsdækkende netværk, som står for bæredygtigt samarbejde og indblæsning af isolering af høj kvalitet. Vi samarbejder med en leverandør, som har et stærkt bagland, hvor seriøsitet, kvalitet og ansvarlighed går hånd i hånd.

Som CBI + Partner står vi for bæredygtigt samarbejde og papirisolering af høj kvalitet.

Iso Cell Papirisolering har nogle rigtig gode egenskaber til efterisolering i tøre konstruktioner. Igennem de senere år har papirisolering derfor også vundet større og større indpas overalt i verden. Det er i dag det foretrukne isoleringsmateriale, når man kigger på faktorer som isolerings egenskaber, varmeregning, miljø og tidsbesparelse ved selve isoleringen.

Vi bruger også andre produkter som glasuld granulat, samt rockwool granulat.

Vores Isolerings områder

Randers, Viborg, Århus, Aarhus, Hobro, Vorup, Kristrup, Hornbæk, Aalborg, Romalt, Assentoft, Rønde, Hornslet, Langå, Hadsten, Ryomgård, Hammel, Ebeltoft, Auning, Allingåbro, Ørsted, Grenaa og Spentrup, Hinnerup, Tjele, mv.

Få isolering i dag

5 gode grunde til efterisolering af jeres hus.​

Derfor skal du efterisolere dit hus med Papirisolering / Knauf granulat isolering:

  • Spar på varmen
  • ​Bedre indeklima
  • Brandhæmmende
  • Mindre CO2 udslip
  • Forøger husets værdi

Se billeder her

Se billeder af tidligere arbejde her