Papirisolering

Papirgranulat består af hule cellolusefibre og ikke af massive mineraluldsfibre.

Papirisolering fra Bentzen Papirisolering ApS

​Her finder du mere information omkring isolering

​Fugtbestandigt

Papirgranulat består af hule cellolusefibre og ikke af massive mineraluldsfibre. Derfor påvirker fugten ikke papirgranulats evne til at isolere. Mineraluld mister sin evne når det bliver fugtigt, og kræver derfor en tæt dampspærre. Papirgranulat er et organisk materiale, der leder fugten væk og tillader huset at ånde. Derfor dampbremse/spærre kan undværes.

Høj brandmodstand

Papirgranulat isolerer branden, så konstruktionerne ikke bryder samme. Papirgranulat kan ikke smelte og forkuller kun langsomt. Tests foretaget af Dansk Brandteknisk Institut og tests fra TV har vist, at papirisolering er lige så brandhæmmende som mineraluld, og yder bedre brandmodstand end andre isoleringsmaterialer.

Ingen råd, mug og skadedyr

Er tilsat borsalte, som er en kemisk forbindelse af bor, ilt og natrium (salt). Borvand kendes fra øjenskyllevæsker og bruges også til at rense sår. Borsalte gør uforgængelig og hindrer angreb af råd og mug. De salte, som bliver imprægneret med virker udtørrende, så skadedyr og utøj ikke kan leve i materialet. Borsalte er desuden brandhæmmende.

Behagelig isolering

Papirgranulat består af organiske fibre, der ikke kradser eller klør ved anvendelse. Irritation i hud og øjne, som ved brug af mineraluld eller glasuld, er ikke til stede, hverken for isolatøren, der placerer papirisoleringen i væg, gulv eller på loft, eller for slutbrugeren, der skal benytte loftrummet til opbevaring. Ligeledes vil tilsyn og reparationer på ledninger og andre former for installationer, der ofte vil være placeret under isoleringen på loftrummet, blive behageligt.

Bedre indeklima

Papirgranulat består af organiske fibre, der tillader fugt at passere, uden det går ud over isoleringsevnen. Derfor kan dampspærren ofte undværes andre steder end ved badeværelset. Det giver et mere naturligt og bedre indeklima. Familien ”Danmark” behøver ikke at leve i en ”plasticpose”, men kan leve trygt og varmt i et hus, der kan ånde.
Papirisoleringen er husets frakke. Den skal holde på varmen – ikke på fugten. Med de nye miljøvenlige isoleringsmaterialer er brug af dampspærre ikke længere nødvendigt. Vælg et isoleringsmateriale der kan transportere fugt – f.eks. papirisolering. Samtidig med at papirisolering har en høj isoleringsevne, er det med til at give boligen et behageligt indeklima, fordi papirgranulat bidrager til at give huset og dets beboere diffusionsåbne konstruktioner – og dermed bedre muligheder for at ånde. En ensartet, høj papirisolering uden kuldebroer, giver komfort.

Lang erfaring

Granuleret papirisolering er produceret og anvendt i USA i mere end 150 år. Papirisolering er blevet produceret og solgt i Danmark i mere end 30 år og endnu længere i Norden. Papirisoleringens tekniske egenskaber er afprøvet og udviklet i USA i mange år. Disse rapporter er grundlaget for et bæredygtigt produkt der konkurrerer på lige fod med andre tilsvarende organiske som uorganiske isoleringsprodukter.

Naturlig grøn profil

papirgranulatet består af 82 % genbrugspapir. papirisolering vil således under de rigtige forhold kunne nedbryde sig selv, og derved indgå i den naturlige livscyklus. Uorganiske materialer vil typisk skulle deponeres som farligt affald, hvor papirisolering delvis vil kunne genanvendes i ny produktion eller komposteres som ufarligt materiale.

Vores Isolerings område

Randers, Hobro, Århus, Aarhus, Viborg, Vorup, Kristrup, Hornbæk, Aalborg, Romalt, Assentoft, Rønde, Hornslet, Langå, Hadsten, Ryomgård, Hammel, Ebeltoft, Auning, Allingåbro, Ørsted, Grenaa og Spentrup, Hinnerup, Tjele, mv.​

Få isolering i dag

5 gode grunde til efterisolering af jeres hus.​

Derfor skal du efterisolere dit hus med Papirisolering / Knauf granulat isolering:

  • Spar på varmen
  • ​Bedre indeklima
  • Brandhæmmende
  • Mindre CO2 udslip
  • Forøger husets værdi

Se billeder her

Se billeder af tidligere arbejde her